Denné menu

Reštaurácia VALHALLA Vás pozýva na

Denné menu

od 10:00 - 14:00

VALHALLA pub &restaurant
MENU LÍSTOK

Valhalla Prievidza logo

polievka + hl. jedlo  + 0,2l sóda

Menu ROZVOZ: polievka+hlavné jedlo =4,79€ , rozvoz 0,60€

     Objednávky a rozvoz : 0915 63 21 31

2x menu = 2x DŽÚS zdarma, 4x menu = 1 L kofoly + rozvoz zdarma

Pondelok 06.07

Cuketová krémová / Kurací vývar, domáce rezance 0,33l  (1,3,7)

I. 150g/200g Kurací steak na bylinkovom masle s volským okom a syrom, jazmínová ryža (1,3,7)

II. 150g/200g Ázijské ryžové rezance s marinovanými bravčovými kúskami a trhanou omeletou

III. 150g/200gGrilovaný hermelín na letnom miešanom šaláte s brusnicovým dipom a opek. toastom

Utorok  07.07

Karfiolová  / Kurací vývar, domáce rezance 0,33l

I. 160g/200g Zapekané kuracie medailónky (oštiepok,šunka,slanina) na prír. om., 1/2 ryža 1/2 opek. zemiaky

II. 160g/200g Marinované bravčové pliecko na pečenom jabĺčku a zázvore s bavorskou knedľou

III. 400g FARFALLE s bazalkovým pestom, parmezánom a kuracími kúskami pečenými na mede a sezame

FIT Menu:350g Miešaný listový šalát s vyprážanými krevetami v kokose, domáci dressing

Streda     08.07

Kyslá fazuľová s klobásou / Hovädzí vývar, domáce rezance 0,33l  (1,3,7)

I. 150g/200g Kurací „CORDON BLEU“ podávaný so  zemiakovou kašou a  kompótom (1,3,7)

II. 150g/200g Pečená br. panenka na šípkovej omáčke s máganými zemiakmi s jarnou cibuľkou

III. 400g Špenátové halušky so syrovo smotanovou zálievkou, kuracím mäsom a  holandskou cibuľkou

Štvrtok       09.07

Gulášová s pečivom / Hovädzí vývar, domáce rezance 0,33l (1,3,7)

I. 160g/200g ¼ Pečenej kačice, červená kapusta na pomaranči, lokša a domáca parená knedľa (1,3,7)

II. 150g/200g Zapekaná bravčová krkovička s hubovým ragú, pečené nové zemiaky, kapustový šalát (1,3,7)

III. 400g        Zapekané tvarohovo hrozienkové palacinky s vanilkovým krémom (1,3,7)

FIT Menu: 350g Šopský šalát s trhanými pečeným kuracím  stehienkom, bylinkový dresing (1,3,7)

Piatok       10.07

Hrachová s párkom / Kurací vývar, domáce rezance 0,33l (1,3,7)

I. 150g/200g Grilovaný kurací steak na horčicovo – medovej omáčke, podávaný s jazmínovou ryžou, šalát

II. 160g/200g Pravý bravčový Wienerschnitzel s citrónom a novými maslovými petržlenovými zemiakmi (1,3,7)

III. 150g/200g Pečené plnené šampióny (syr, šunka) s hranolkami a tatárskou omáčkou Hellmans

Piatkový dezert: Pečená plnená buchta

Sobota       11.07

Kurací vývar s mäskom, domáce rezance  0,33l  (1,3,7)

Rajčinová so syrom 0,33l  (1,3,7)

I. 160g/200g Vyprážaný kurací Cordon bleu „De luxe“ so zemiakovou kašou,  mrkvovo – jablkový  šalát  (1,3,7)

II. 160g/200g Medailóniky z bravčovej panenky na dubákovej omáčke podávané s ½ hranolky a ½ jazmínovou ryžou, miešaný letný šalát

Nedeľa       12.07

Kurací vývar s mäskom, domáce rezance  0,33l  (1,3,7)

Rajčinová so syrom 0,33l  (1,3,7)

I. 160g/200g Vyprážaný kurací Cordon bleu „De luxe“ so zemiakovou kašou,  mrkvovo – jablkový  šalát  (1,3,7)

II. 160g/200g Medailóniky z bravčovej panenky na dubákovej omáčke podávané s ½ hranolky a ½ jazmínovou ryžou, miešaný letný šalát

 

Prednostné objednávky do 09:00, rozvoz od 10:00

Ponuka na našej web stránke alebo FB stránke.

Alergény použité v každom menu:
1.obilniny,lepok 3.Vajcia, 7.mlieko a výrobky z neho, 12.oxid siričitý a siričitany v koncentr.vyšších ako10mg/kg alebo 10mg/l
Váha jedál a mäsa je uvedená v surovom stave.