Denné menu

Reštaurácia VALHALLA Vás pozýva na

Denné menu

od 10:00 - 14:00

VALHALLA pub &restaurant
MENU LÍSTOK

Valhalla Prievidza logo

Pre zvyšovanie spokojnosti zákazníkov sme zvýšili hmotnosť porcii

XXL PORCIA = +1,50€

polievka + hl. jedlo  + 0,2l sóda

Menu ROZVOZ: polievka+hlavné jedlo =4,79€ , rozvoz 0,60€

                   Objednávky a rozvoz : 0915 63 21 31

Objednávka cez tel. nad 3x menu rozvoz ZDARMA

Objednávka cez tel. nad 4x menu dostaneš  1L kofoly ZDARMA

 Plnené do fľašiek cez náš  systém PEGAS

TÝŽDENNÉ EXTRA MENU

150g/200g Pečená marinovaná jemná krkovička na omáčke z pečeného cesnaku s opekanými zemiakmi, šalátik

 

Pondelok 11.11

Kukuricová / Slepačí vývar, domáce rezance  0,33l  (1,3,7)

I.150g/200g Kurací steak plnený s mozzarellou preliaty so šampiňónovou omáčkou a jazm. ryžou

II.160g/200g Holandský mletý rezeň so syrom , zemiaková kaša, kyslá uhorka (1,3,7)

III. 140g/200g Vyprážaný syr s Pražskou šunkou, hranolky, tatárska omáčka (1,3,7)

Utorok  12.11

Hrachová s párkom / Slepačí vývar, domáce rezance  0,33l  (1,3,7)

I.150g/200g Kuracie kúsky v cestíčku so sladko pikantnou sezamovou marinádou, jazmínová ryža

II.150g/200g Marinované bravčové pliecko na jablkách a zázvore s bavorskou knedľou (1,3,7)

III. 350g    Mix šalát s kuracími nugetkami v bielom sezame, smotanovo – cesnakový dip (1,3,7,)

Streda     13.11

Mrkvová so zázvorom / Slepačí vývar, domáce rezance 0,33l  (1,3,7)

I.150g/200g Pečené kačacie kúsky na sečuánsky spôsob s hrubými ryžovými rezancami (1,3,7)

II.160g/200g Zapekané chalupárske br. medajlónky (šunka, slanina, údený syr) opekané zemiaky

III.350g   Krémové arborio rizoto s opečenými šampiňónmi a br. panenkou, posypané parmezánom

Štvrtok       14.11

Kapustová s údeným / Slepačí vývar, domáce rezance 0,33l (1,3,7)

I. 180g/200g Grilované kuracie stehno s opekanou hubovou plnkou a jazmínovou ryžou, kompót

II. 150g/200g Pečené prasiatko, omáčka z výpeku, dusená čerstvá kapusta, domáca parená knedľa

III. 350g   Makové / orechové domáce šúľance preliate maslom a horúcim ovocím (1,3,7,)

Piatok       15.11

Rajčinová sladká s cestovinou  / Slepačí vývar, domáce rezance 0,33l  (1,3,7)

I. 150g/200g Grilovaný Kurací steak na farebnom korení podávaný ½ jazmínová ryža, ½ hranolky

II. 160g/200g Pravý bravčový Wienerschnitzel s citrónom a petržlenovými maslovými zemiakmi

III. 350g        Kuracie marinované kúsky na ľadovom šaláte, horčicovo-medový dip, hranolky (1,3,7)

Prednostné objednávky do 09:30, rozvoz od 10:00

Ponuka na našej web stránke alebo FB stránke.

Alergény použité v každom menu:
1.obilniny,lepok 3.Vajcia, 7.mlieko a výrobky z neho, 12.oxid siričitý a siričitany v koncentr.vyšších ako10mg/kg alebo 10mg/l
Váha jedál a mäsa je uvedená v surovom stave.